EEN BEDRIJFSKANTINE, MET DE PRODUCTEN VAN DE BENOEMDE
“BESTE GROENTEMAN VAN NEDERLAND”

Met ons onbemande cateringconcept geniet je van dagverse producten, elke ochtend in alle vroegte vers in onze keuken bereid en bij jullie in de bedrijfskantine bezorgd, verser kan niet! En… geen extra personeel of keuken nodig; daarvoor heb je ons!

Want waarom moet een bedrijfscatering soms zo’n ingewikkeld verhaal zijn met hoge investeringen en een volledige personele bezetting? Dat vroegen wij ons af, dat moet toch makkelijker kunnen!

Wij bieden een uniek concept waarin je met een geringe eenmalige investering (voor een koelmeubeltje, pinterminal en iPad) alles in huis hebt om je medewerkers van super gezonde en lekkere producten te voorzien.

Wij komen 2x per dag langs om eerst alle verse broodjes, smoothies, salades, soepen en meer lekkers te vullen. En daarna komen we nog eens langs, om te kijken of alles er netjes bijligt. Daar betaal je dus helemaal niets voor. Je betaalt alleen voor het product dat we brengen.

De service die wij onze klanten in de winkel bieden, nu ook in je bedrijf!

Persoonlijk advies nodig?

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? We helpen u graag met het kiezen van het beste voor uw organisatie. Bel ons of stuur ons een e-mail om in contact te komen.

Christine van de Hoef

Goede catering, maar wel laagdrempelig!

Voor bedrijven vanaf 50 medewerkers hebben we een geweldig gemakkelijk concept bedacht wat ervoor zorgt dat u geen externe cateraar met personeel en hoge investeringen in huis hoeft te halen! Wij zorgen voor heerlijke lunchproducten voor alle medewerkers, op een bijzonder laagdrempelige manier!

Benieuwd hoe we kunnen helpen? We komen vrijblijvend ons concept uitleggen! We zijn bereikbaar via 0318 526 510 of mail ons op info@gijsvandehoef.nl. Tot snel!

Waar we onze verse producten bezorgen

We zijn gevestigd in Veenendaal, maar leveren in zo’n 20 kilometer omtrek van onze winkel. We bezorgen onder andere in Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Ede, Leersum, Maarsbergen en Wageningen.

Klanten geven Gijs van de Hoef

4.8/5
Appel icon

Altijd vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon ECHT vers!

Pure smaak icon

Gezond

Zoveel mogelijk E-nummervrij en allergenenvrij en geen onnodige kunstmatige hulpstoffen.

Gezond eten icon

Pure smaak

De producten hebben zo’n pure smaak. Onze hoge standaard zorgt ervoor dat je daar zelf thuis van kunt genieten!

Gemak icon

Gemak

Kant en klare maaltijden, smoothies en salades die dagelijks vers bereid worden. Wij maken gezond eten makkelijk.